Is je kind binnenkort jarig en wil je een verrassingsfeestje organiseren? Maar heb je nog geen idee wat je kunt gaan doen? Lees dan snel verder. In dit artikel lees je een aantal leuke ideeën voor een verrassingsfeestje.

 

Verkleedfeestje

Veel kinderen zijn dol op verkleden. Als je kind hier dol op is, is dit een leuk idee. Je kunt het verkleedfeestje organiseren in een thema dat je kind erg leuk vindt. Er zijn verschillende organisaties waar je voor een dag verkleedspullen kunt lenen. Het is wel belangrijk dat de kleding weer heel terugkomt. Is je kind of zijn de vrienden van je kind erg onhandig? Dan is het een beter idee om een verkleedfeestje te organiseren met eigen spullen of te kiezen voor een ander soort verrassingsfeestje. 

Uitjes met dieren

Als je kind dol is op dieren is een uitje met dieren een goed idee. Je kunt bijvoorbeeld een dierentuin bezoeken, zoals Artis, Dierenpark Amersfoort of AquaZoo. Als je op zoek bent naar een dierentuin waar de dieren meer vrij rondlopen kan je bijvoorbeeld kiezen voor Wildlands Adventure Zoo Emmen of Safaripark Beekse Bergen. Heb je geen groot budget? Dan is een dierentuin best prijzig. Er zijn wel regelmatig aanbiedingen, bijvoorbeeld via de ANWB, een spaaractie bij de Albert Heijn of via Groupon. Een ander goedkoop alternatief is een boerderij of kinderboerderij bezoeken. Een kinderboerderij met alpaca’s is een aanrader.

Sportieve uitjes

Is je kind erg sportief? Ga dan een leuk sportief uitje ondernemen. Tijdens zo’n uitje kunnen de kinderen al hun energie kwijt. Niets fijner dan rustige kinderen in de auto op de terugweg, toch? Wat kan je dan allemaal voor sportieve uitjes ondernemen? Je kunt bijvoorbeeld denken aan het bezoeken van een trampolinepark. Bij de meeste trampolineparken kan je een speciaal arrangement boeken voor kinderen. Het is dan mogelijk om de trampolines een bepaalde tijd te reserveren en dit te combineren met bijvoorbeeld het eten van pannenkoeken of taart. Zwemmen is ook een sportief uitje, maar dit is een uitje wat vaak wordt gekozen voor een kinderfeestje. Als je iets creatiever wilt zijn is elektrisch karten een leuke optie. Doordat de karts elektrisch zijn heb je geen last van vervelende uitlaatgassen. Bij bijvoorbeeld kartcentrum Kobalt kan je een arrangement boeken in combinatie met eten en/of Virtual Reality (VR) gamen.

 

Als je een verrassingsfeestje wilt organiseren is het natuurlijk belangrijk dat het een verrassing blijft. Zorg daarom dat je geen reserveringen laat slingeren, zodat het een verrassing blijft.